Vast bellen

Vast bellen

Met een vaste telefoonaansluiting, waarbij u gebruik maakt van het betrouwbare ISDN of PSTN netwerk van KPN, kunt u bellen, faxen en internetten. Uw vaste telefoonnummer zorgt voor herkenbaarheid bij uw klanten. En daarnaast heeft u  één centraal punt voor de afhandeling van uw telefoonverkeer.

Op het gebied van vaste telefonie wilt u natuurlijk wel de beste kwaliteit en de beste prijs. Hierin kunnen wij u begeleiden. Graag analyseren we met u de huidige situatie om deze daarna zo optimaal mogelijk te gaan gebruiken. Bent u klant van KPN dan kunnen we uw infrastructuur en uw voordeelregelingen bekijken om zo tot een optimale prijs en kwaliteit te komen. Wilt u overstappen naar KPN met behoud van uw huidige telefoonnummers dan begeleiden wij u in dit proces en zorgen we voor de administratieve afhandeling en natuurlijk ook voor de juiste voordeelregeling.

Uiteraard kan Score Telecom u ook adviseren over de nieuwe manier van bellen. Met KPN ÉÉN kunnen wij u een voordelige en flexibele oplossing bieden voor het traditionele bellen met de technieken van nu.

Wilt u een advies op maat, neem dan contact op via het contactformulier.

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.