Tarieven buitenland

Door EU regulering wordt mobiel bellen, sms’en en internetten binnen de EU stapsgewijs goedkoper. En dat is goed nieuws voor u. Hieronder vindt u een overzicht van de prijsverlagingen die KPN doorvoert in de bundels en tarieven.

Per 1 april 2016 vergroten we de buitenland bundels EU

We verhogen de inhoud van de Zakelijk Mobiel Internetbundel EU naar 250 MB en de Zakelijk Mobiel Belbundel EU naar 250 minuten. Bovendien kunt u uw inkomende gesprekken gratis ontvangen. Het tarief voor deze bundels blijft gelijk aan het huidige tarief.

 
 Nieuw per 1 aprilHuidigTarief per bundel
Zakelijk Mobiel internet binnen de EU250 MB100 MB€ 5,00
Zakelijk Mobiel bellen binnen de EU250 minuten +
onbeperkt inkomend
100 minuten€ 5,00

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Per 30 april 2016 eerste verlaging reguliere tarieven binnen de EU 

Ook als u geen buitenland bundel aan hebt staan gaat u straks voordeliger bellen, sms’en en internetten binnen de EU. De reguliere tarieven voor mobiel gebruik binnen de EU bestaan per 30 april 2016 uit het nationale tarief plus een opslag, zoals hieronder weergegeven.

 
Bellen (per min)Gebeld worden
(per min)
Sms versturen
(per sms)
Internetten (per MB)
Nationaal + € 0,05Nationaal + € 0,01Nationaal + € 0,02Nationaal + € 0,05

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW en afgerond op hele centen.

Tijdelijk lagere overgangstarieven

Door technische redenen brengen we vanaf 30 april 2016 niet direct het volledige tarief in rekening. Hierdoor hebt u tijdelijk extra voordeel. Totdat bovenstaande tarieven technisch wel mogelijk zijn, betaalt u alléén de opslag, zonder het nationale tarief. Wij zullen u vooraf informeren over het moment waarop wij wel het juiste tarief in rekening kunnen brengen.

Per half 2017 tarieven binnen de EU hetzelfde als in Nederland

De laatste fase van de wettelijke verlaging van de tarieven voor mobiel gebruik binnen de EU zal half 2017 ingaan. De definitieve datum is nog niet bekend. Vanaf dat moment betaalt u voor mobiel gebruik binnen de EU hetzelfde tarief als u binnen Nederland voor mobiel gebruik betaalt, zonder de opslag. Vanzelfsprekend informeren wij u als deze exacte datum bekend is. 

Aanvullende informatie
Voor aanvullende informatie, het aanvragen van een buitenland bundel en de lijst met EU-landen kunt u contact opnemen per e-mail via info@scoretelecom.com of telefonisch op 088 - 093 00 00. Meer informatie vindt u ook op kpn.com/roaming

Download hier de informatie over de nieuwe roaming tarieven.

 

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.