ENRA verzekeringen

ENRA verzekeringen

Telecom speelt een belangrijke rol voor ons!

"KPN ÉÉN biedt ons meer mogelijkheden zoals wachtrijen, prioriteitslijnen en call centers. Alle aanpassingen die wij willen zijn mogelijk, of er wordt een andere oplossing voor gevonden".

Ronald van Bijnen, ENRA verzekeringen bv

Enra is al 35 jaar dé specialist in tweewielerverzekeringen. In Nederland zijn zij marktleider op het gebied van fietsverzekeringen. Daarnaast zijn ze hierin ook actief in België en Duitsland. Naast tweewielerverzekeringen voor consumenten verkopen zij ook bedrijfsverzekeringen speciaal voor ondernemers in de rijwielbranche. ENRA is er voor en door de tweewielerbranche.

Telecom speelt een belangrijke rol in het contact met hun klanten. Vooral in het hoog seizoen worden ze veel gebeld door klanten met vragen over hun verzekering, wijzigingen of schades. Voor de buitendienst is telecom onmisbaar en is hun telefoon hun kantoor. Wij stelden ze een paar vragen over KPN ÉÉN en de samenwerking met Score Telecom.

Waarom Score Telecom/KPN ÉÉN?

Wij hebben Score Telecom toegewezen gekregen door KPN en door de positieve ervaringen zijn wij bij hen gebleven. We zijn goed en uitgebreid geadviseerd in de mogelijkheden en oplossingen die KPN ÉÉN biedt ten opzichte van onze vorige telefooncentrale en hebben daarom gekozen voor de combinatie Score Telecom en KPN ÉÉN. Het is erg prettig om één contactpersoon te hebben bij storingen en wijzigingen aan de centrale. Snel schakelen is vaak nodig. Als er een probleem voorvalt pakt Score Telecom dit direct op en lost het meteen op. 

Wat levert KPN ÉÉN jullie op?

KPN ÉÉN biedt ons meer mogelijkheden zoals wachtrijen, prioriteitslijnen en call centers. Alle aanpassingen die wij willen zijn mogelijk, of er wordt een andere oplossing voor gevonden. De klant kan beter worden geholpen door meer informatie te verstrekken tijdens het wachten. Er is ook de mogelijkheid om klanten met voorrang door te verbinden. Mede hierdoor komt de klant ook eerder op de juiste plek terecht. Wat voor ons allemaal een groot voordeel is, is de mogelijkheid om inkomende telefoontjes te rouleren zodat er een eerlijke verdeling van telefoontjes ontstaat. Daarnaast kunnen we eenvoudig rapportages verkrijgen uit de centrale en doordat de centrale in de cloud zit hebben we er ook geen onderhoud aan.

Hoe is het verlopen vanaf de implementatie tot nu?

Na de implementatie hebben wij na een paar weken onze ervaringen doorgegeven. Naar aanleiding hiervan zijn er nog een paar wijzigingen doorgevoerd in de telefooncentrale zodat deze nog beter is afgestemd op onze wensen.

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.