Privacy statement

Score Telecom B.V. is een leverancier van Telecom en ICT diensten die zich volledig richt op de zakelijke markt. Diensten die Score Telecom B.V. onder andere aanbiedt zijn internet, (mobiele) telefonie, cloudoplossingen, werkplekken en bijbehorende hardware.

Bij het aanbieden van deze diensten worden gegevens verwerkt. Het verwerken van deze gegevens is meestal (technisch) noodzakelijk om onze dienstverlening mogelijk te maken. Ook vinden wij het belangrijk dat onze dienstverlening persoonlijk, eenvoudig en betrouwbaar is. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en deze zoveel mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij inzicht hebben in welke producten en diensten je bij ons afneemt en in het gebruik dat je van onze producten en diensten maakt. Wij koppelen waar nodig informatie die we van je hebben om jouw vragen, meldingen (bijv. over een storing of vraag over jouw dienstverlening) en klachten, snel en adequaat op te kunnen pakken.

We informeren je graag persoonlijk en op het moment dat het voor jou relevant is. Deze informatie kan bestaan uit tips over producten die je gebruikt, nieuwsbrieven of interessante aanbiedingen. Ook daarvoor verwerken we jouw gegevens. Bij deze verwerking staat jouw belang altijd voorop!

In dit privacy statement wordt toegelicht hoe Score Telecom B.V. omgaat met de gegevens die zij in bezit heeft. Daarnaast kan je lezen welke gegevens wij waarom verwerken en welke rechten jij hebt. 

Klik hier voor het volledige privacy statement van Score Telecom

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.