Business Award Mobiele Voice & Data

Business Award Mobiele Voice & Data

KPN heeft op 7 februari 2013, tijdens een spectaculaire show in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg, de KPN Channel Awards 2013 uitgereikt. Deze awards zijn een prestigieuze beloning voor de business partners van KPN. Dit jaar bestonden ze uit de KPN Marketing & Innovation Award, de KPN Brand Customer Value Award en drie Business Awards.

Voor de Business Awards zijn de winnaars bepaald op basis van de behaalde resultaten tussen 1 januari en 31 december 2012. De Mobile Voice & Data Award is toegekend aan Score Telecom uit Breukelen. Deze business partner heeft in 2012 de meeste mobiele aansluitingen voice en data verkocht.

Volgens René Schenk, Directeur Business Partner Organisatie bij KPN, hebben de winnaars de Channel Awards vooral verdiend door 't buitengewoon te doen:

“De uitreiking van de KPN Channel Awards 2013 was een avond vol spanning en sensatie, waarin prestaties en resultaten op het gebied van innovatie, omzetwaarde, marketing of klantgerichtheid centraal stonden. Met als thema We doen ’t gewoon werden de aanwezigen uitgedaagd om over hun grenzen heen te stappen. Het thema We doen ’t gewoon is geheel in lijn met de KPN strategie. Succes kan pas bereikt worden door vasthoudend te zijn. Door te handelen in plaats van alleen te denken. Door af en toe risico’s te nemen. Door niet bang te zijn voor het onbekende. En: door ‘t gewoon te doen.”

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.