Score Telecom en Utica gaan samen verder!

Score Telecom en Utica gaan samen verder!

IT en telecom raken meer en meer met elkaar verweven. Bij Score Telecom willen we natuurlijk aanhaken op deze trend. Want wij willen onze klanten ook op de langere termijn de beste services en diensten bieden op het vlak van IT en telecom. Wij zijn daarom ontzettend blij en trots dat Score Telecom per 1 januari 2019 gaat fuseren met Utica. Samen gaan we verder onder de naam Score Utica.

 

Wie is Utica?

Bij Utica draait alles om het toegankelijk maken van ICT met clouddiensten, zoals werkplekken en servers in de cloud en ICT-security. Utica ontzorgt en biedt zekerheid door verregaande kennis te combineren met slimme technologieën en handige innovaties. Door die maximale ICT-zekerheid te bieden, kunnen klanten van Utica zich bezighouden met waar het voor hen echt om draait: de eigen business. 

Wat is het voordeel voor u?

Met Score Utica krijgt u straks een cloudserviceprovider die u nóg beter kan bedienen. Bovendien zijn we dichter in uw buurt, want dankzij de fusie hebben we per 2019 vestigingen in Breukelen, Vianen, Apeldoorn, Aalsmeer en Den Bosch. Door de versterking kunnen we sneller nieuwe diensten introduceren die uw ICT nog makkelijker maken. Ook gaan we u nog beter op de hoogte houden over trends en ontwikkelingen in de ICT-markt en welke mogelijkheden dat voor uw organisatie oplevert.

Als Score Utica willen we u een nóg completer aanbod van betrouwbare clouddiensten en aanvullende ICT-diensten bieden, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Heeft u nog vragen over fusie? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Score Telecom. U kunt ook direct bellen naar 088 093 00 50.

Met vriendelijke groet,

Nils Vermeulen, Directeur Score Telecom
Paul Stoffele, Directeur Score Telecom

 

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.