Feestelijke opening vestiging Apeldoorn

Feestelijke opening vestiging Apeldoorn

Op 13 november hebben wij de officiële opening van de vestiging Score Telecom in Apeldoorn op feestelijke wijze gevierd met veel van onze relaties. Een tweede vestiging was voor Score Telecom een nieuwe mijlpaal in een succesvolle ontwikkeling van onze onderneming en wij zijn dan ook erg blij dit met u gevierd te mogen hebben.

Tijdens deze middag hebben wij stil gestaan bij onze belangrijkste peilers, onze toekomstplannen en onze succesvolle samenwerking met KPN, met name op het gebied van KPN ÉÉN. Na een mooie bijdrage van René Schenk, directeur van de Business Partner Organisatie van KPN had hij de eer om het officiële gedeelte af te sluiten met het doorknippen van het lintje. Daarna was de vestiging Apeldoorn officieel geopend.

Daarnaast is er ook volop de mogelijkheid geweest om te netwerken, en uiteraard is dit alles gepaard gegaan met een goed verzorgd hapje en drankje. Kortom, wij hebben het ervaren als een geslaagde middag.

Namens het MT en alle medewerkers van Score Telecom: Hartelijk dank voor uw aanwezigheid, kaartjes, bloemstukken en andere gelukwensen!

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.