KPN ICT

KPN ICT

De ICT-oplossingen van KPN maken het mogelijk om leuker en makkelijker te ondernemen door medewerkers efficiënter te laten (samen)werken en door altijd en overal toegang te geven tot de bedrijfsgegevens en e-mail. Of door als organisatie flexibel in te spelen op veranderingen door bedrijfsprocessen slimmer en  te maken.

Wij zien samen met jou dat digitalisering nieuwe kansen biedt voor jouw organisatie. Het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook het behouden van je oude klanten zijn hierin belangrijk. Door te weten waar deze nieuwe en oude klanten echt behoefte aan hebben krijg je steeds meer inzicht hoe dit te realiseren is. Maar ook je medewerkers efficiënter te laten werken en ook samen te laten werken door ze altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsgegevens en e-mail. Of bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken waardoor je organisatie snel kan inspelen op veranderingen.

Werk overal met Office 365

Met Office 365 heb je altijd en overal toegang tot je bestanden, e-mail en agenda. Doordat je altijd toegang hebt tot de nieuwste versies van je vertrouwde Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint wordt het overal werken echt eenvoudig.

Wij helpen jouw organisatie vooruit

Wij helpen je organisatie stapsgewijs in de digitale transformatie. Met de complete ICT-oplossingen kunnen wij helpen op het gebied van workspace, cloud, data, applicaties, security en connectiviteit. 

Wil je meer weten? Wij staan je graag te woord! Je kunt contact opnemen via ons algemene telefoonnummer 088 - 093 00 00 of via je eigen accountmanager. 

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.