Glasvezel

Glasvezel

Met KPN Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor de toekomst. KPN Glasvezel is razendsnel, uiterst betrouwbaar, biedt overal dezelfde hoogwaardige kwaliteit en is op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar.

Wat is glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van zeer helder glas. De overdracht bij glasvezel gebeurt, anders dan bij koper, niet door elektriciteit maar door lichtsignalen. De lichtsignalen kunnen data over grote afstanden transporteren en versturen. Met een snel en betrouwbaar netwerk met voldoende capaciteit kunt u als onderneming innoveren en groeien. Op dit moment voldoet wellicht uw DSL- of kabelaansluiting, maar door het groeiend aantal Internet- en telefonietoepassingen kan dit in de nabije toekomst snel veranderen.

Wat zijn de mogelijkheden en de voordelen van glasvezel

U kunt tegelijkertijd gebruikmaken van verschillende zware toepassingen. Verschillende diensten zoals pinnen, videoconferencing, beeldtelefonie of camerabewaking voor het beveiligen van bedrijfspanden kunnen aanzienlijk sneller en beter functioneren met één glasvezelaansluiting.

De voordelen op een rij:

  • Snelheid: vele malen sneller dan bestaande internettoegang
  • Eenvoudig beheer: alle diensten over één glasvezelverbinding
  • Toekomstvast: het aanbod groeit van diensten die steeds grotere bandbreedte vergen

Wilt u weten of Glasvezel op uw locatie ook al beschikbaar is of wilt u een advies op maat, neem dan contact op via het contactformulier en een van onze dataspecialisten zal u voorzien van de juiste informatie.

Veilig advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.